Invitation: Online informationsmøde om tilskud til modernisering af slagtesvinestalde 2020

Hør om hvilke teknologier du kan få tilskud til, hvilke forhold du skal være opmærksom på og om, hvordan du udfylder ansøgningsskemaet til online informationsmøde onsdag den 22. april 2020.

Publiceret 6. april 2020

Ansøgningsrunden for Modernisering af slagtesvinestalde 2020 åbner 5. maj 2020, og i den forbindelse afholder Landbrugsstyrelsen informationsmøde om ordningen og ansøgningsrunden. På grund af den nuværende situation med COVID-19, afholder vi mødet som et online informationsmøde(webinar), så alle kan deltage i mødet hjemmefra via deres computer, tablet eller telefon. 

På mødet kan du bl.a. høre om: 

  • Hvilke teknologikombinationer, du kan opnå tilskud til. 
  • Hvad du som ansøger og tilsagnshaver skal være opmærksom på.
  • Hvordan du udfylder ansøgningsskemaet, så sagsbehandlingen kan foregå automatisk og hurtigst muligt. 
  • Hvordan ordningen i 2020 adskiller sig fra ordningen i 2016
  • Hvordan du søger om udbetalingen af tilskuddet, senest den dag du afslutter dit projekt. 

Derudover har du mulighed for at stille spørgsmål på mødet. 

I Tilskudsguiden på vores hjemmeside finder du bekendtgørelsen, inklusiv teknologilisten, og vejledningen til ordningen. 

Læs mere om ordningen i tilskudsguiden. 

Deltag i mødet hjemmefra

Mødet kommer til at foregå onsdag den 22. april fra kl. 09.30 – 11:30, og du deltager via din computer, tablet eller telefon. 

Tilmeld dig mødet her   

Når du tilmelder dig mødet, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til webinaret. Dagen før mødet vil du igen modtage en mail med det samme link, og du deltager ved at trykke på linket. 

Om denne tilskudsordning

Ordningen er en del af det danske landdistriktsprogram 2014-20 og er 100 % finansieret af EU. Den har til formål at reducere miljøpåvirkningen fra den primære jordbrugsproduktion. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lbst.dk.  

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på telefon 41 89 25 07.