Ny type nyhedsmail om økologi

Nu kan du få nyheder om økologi, som er særligt målrettet erhvervet under kategorien ”Økologi – regler og vejledning”. Hvis du er økolog eller konsulent kan du have glæde af at abonnere på den nye kategori.

Publiceret 6. maj 2019

Vi har erfaret, at der er brug for en type af nyhedsmails med oplysninger, der har direkte relevans for økologierhvervet. Derfor har vi oprettet kategorien ”Økologi – regler og vejledning”. Nyheder i denne kategori kommer til at ligge her under ”Faglige meddelelser”

To nyhedskategorier omkring økologi

Måske er du allerede tilmeldt nyheder under kategorien "Økologi". Du kan sagtens være tilmeldt begge kategorier.  Kategorien ”Økologi” er med brede nyheder, der er relevante for alle, der interesserer sig for økologi. Her vil større nyheder inden for økologi i forhold til regler, tilskudsordninger, statistik og trends stadig findes.

Under den nye nyhedskategori ”Økologi – regler og vejledning” kan du læse oplysninger og nyheder om tilskud, produktion, regler og kontrol, som er relevante for økologiske landmænd, gartnere og forsyningsvirksomheder. Nyhederne har derved en mere produktionsorienteret karakter eller handler om ændringer eller frister i ordningerne.

Her er eksempler på typer af nyheder i de to kategorier:

  • ”Økologi”: ”Vi kan give tilsagn til økologisk arealtilskud til alle ansøgere i 2018”
  • ”Økologi – regler og vejledning”:  ”Ny praksis for dispensationer til brug af ikke-økologiske læggekartofler i økologisk produktion indføres med virkning fra 15. marts 2019”

Tilmeld dig de nye nyhedsmails her

Hvis du er økologisk landmand, gartner, har en forsyningsvirksomhed eller er konsulent, er det en god ide at abonnere på den nye type af nyheder.

Herunder finder du link til listen, hvor du skal krydse af, når du tilmelder dig nyhedsmails. Har du allerede tilmeldt dig nogle nyhedsmails fra os, kan du redigere dit abonnement på nyheder og tilmelde dig den nye kategori:

Rediger dit abonnement på nyheder

Tilmeld dig nyhedsmails fra Landbrugsstyrelsen 

Fakta om de to kategorier om økologi

Økologi
Relevant for alle, der interesserer sig for økologi. Indeholder større nyheder inden for økologi i forhold til regler, tilskudsordninger, statistik og trends.

Økologi – regler og vejledning
Relevant for økologer og konsulenter. Indeholder nyheder og vejledning til at søge tilskud og efterleve regler inden for økologi.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: euogerhverv@lbst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.