Webinar: Sådan tegner du skovkort ved ansøgning til tilskud til privat skovrejsning 2020

Kunne du tænke dig at blive endnu skarpere på at lave en skovkort til din ansøgning om private skovrejsning? Hvad skal du være opmærksom på? Hvad må du, og hvad må du ikke? Nu får du muligheden for at være med, når sagsbehandlere gennemgår kravene til skovkortet, til et online informationsmøde (webinar) torsdag den 3. september 2020.

Publiceret 4. august 2020

Ansøgningsrunden for tilskud til privat skovrejsning startede d. 1 juli 2020 og er i år forlænget med en måned, så ansøgningsrunden i år først lukker 30 september. 

I år afholder vi et online informationsmøde (webinar) i forbindelse med ansøgningsrunden, hvor vi vil uddybe krav til de skovkort, der skal indgå i en ansøgning. Du vil på webinaret bl.a. høre mere om kravene til skovkortet, og vi vil forklare, hvordan skovkortene skal udformes, for at vi kan godkende dem i en ansøgningen. Formålet er at hjælpe jer til at indsende fyldestgørende kort, så vi kan undgå høringer og dermed reducere sagsbehandlingstiden 

Webinaret henvender sig primært til konsulenter, der arbejder med skov- og naturordninger. 

Vi gør opmærksom på, at vi på webinaret ikke kan vejlede om enkelte ansøgninger.

Du kan rette i dit skovkort frem til 30. september

Erfaring viser at langt de fleste ansøgninger kommer i september måned.  Har du allerede indsendt din ansøgning og ønsker at rette dit skovkort, har du mulighed for at genindsende ansøgningen og indsende ansøgningen, med de nye skovkort.  

Tid og sted

Webinar finder sted torsdag den 3. september 2020 kl. 13:00-14:00.

Online informationsmødet afholdes via Landbrugsstyrelsens webinarplatform. 

Tilmeld dig online informationsmødet

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er nødvendig: 

Tilmeld dig mødet her

Når du tilmelder dig mødet, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til information om webinaret. Via linket kan du også indsende spørgsmål forud for mødet. 

Dagen før mødet vil du modtage en påmindelsesmail med det samme link. 

15 minutter før mødet går i gang, vil du igen modtage en mail med et link, der giver dig adgang til webinaret. Du deltager ved at trykke på linket. Husk at tænde for lyden ved at trykke på ’unmute’ knappen, der kommer frem på din skærm. Vær opmærksom på, at du først kan høre noget, når webinaret går i gang. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 95 80 00 eller sende en e-mail til skovognatur@lbst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på telefon 41 89 25 07.