Nu kan du se vejledning på vores hjemmeside samt kort over målrettet kvælstofregulering i Internet Markkort

Du kan nu læse vejledningen om reglerne for den nye tilskudsordning, målrettet kvælstofregulering. I Internet Markkort (IMK) kan du se, om du kan søge tilskud til kvælstofreducerende indsats på dine marker.

Publiceret 20. december 2018

Vi har nu offentliggjort den nye vejledning om tilskud til målrettet kvælstofregulering i 2019 på vores hjemmeside. Den nye vejledning kan du finde her:

Vejledning om tilskud til målrettet kvælstofregulering 2019

Ordningen minder på mange måder om ordningen for målrettede efterafgrøder 2018. Som noget nyt kan du bruge alternativer til efterafgrøder, så du kan vælge det virkemiddel, der bedst passer til din bedrift.

Du kan læse mere om det nye i ordningen her

Du kan se indsatsbehov og ansøgningsrunder i IMK

Vi har lagt to kortlag i IMK, som du kan bruge, hvis du vil se det vejledende indsatsbehov i dit område, og ønsker at søger tilskud til ordningen:

På kortet ”Vejledende indsatsbehov i målrettet kvælstofregulering 2019” kan du se, hvor stort efterafgrødebehovet er i procent af efterafgrødegrundarealet i de områder, som du har marker i. Husk at i områder med et højt indsatsbehov, kan du søge tilskud til mere end 25 pct. af efterafgrødegrundarealet, men der vil ikke komme et obligatorisk krav på overskydende behov over 25 pct.

Læs mere om kortene her

På kortet ”Ansøgningsrunder i målrettet kvælstofregulering 2019” kan du se, i hvilken af de to ansøgningsrunder, du har mulighed for at søge tilskud til din indsats.

Du finder kortene under korttemaet "Målrettet kvælstofregulering i IMK". Kortene har samme indhold som de kort, der tidligere er offentliggjort på MiljøGIS.

Læs mere om IMK i brugerguiden på vores hjemmeside her

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: miljobio@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.