NaturErhvervstyrelsen har fået ny hjemmeside

Den nye hjemmeside gør det lettere for brugerne at finde information om tilskud, udvikling, vejledning, regulering og kontrol.

Publiceret 15. januar 2014

Hjemmesiden er blevet til i dialog med styrelsens kunder, og er derfor tilrettelagt på baggrund af brugernes ønsker.

”Vores nye hjemmeside fokuserer på kundernes behov, og derfor har vi selvfølgelig inddraget brugerne, da vi udviklede hjemmesiden. Derfor er strukturen blevet mere simpel og logisk, så det er blevet lettere at finde indhold på siden. Vores nye tilskudsguide giver også mulighed for hurtigt at finde relevante tilskudsordninger”, siger direktør Jette Petersen. 

En hjemmeside på slankekur

Det nye naturerhverv.dk er skrumpet fra flere end 8000 sider til under 1000 sider. Søgefunktionen er blevet forbedret, og alt indhold er blevet opmærket efter emner og målgrupper. Det gør det muligt hurtigt at sortere indhold – og lettere finde den relevante information.

Desuden tilpasser den nye hjemmeside sig automatisk til brugernes tekniske platform uanset om man arbejder på en PC, tablet eller mobiltelefon.

Mere information

For en grundigere introduktion til den nye hjemmesides opbygning, struktur og tilskudsguide kan du læse mere og se video her:

Se introduktionsvideo til nyt naturerhverv.dk

Se introduktionsvideo til tilskudsguiden

Læs mere om naturerhverv.dk

Hvis du har spørgsmål til den nye hjemmeside, er du velkommen til at skrive til mail@naturerhverv.dk eller ringe på Tlf.: 33 95 80 00.