Er du stadig i tvivl om de nye plantepasregler?

Landbrugsstyrelsen inviterer til webinarer om de nye plantepasregler. Webinarerne henvender sig til de virksomheder, der fra 14. december har brug for at udstede og forsyne planter med plantepas.

Publiceret 2. december 2019

Den 14. december træder ny plantesundhedsforordningen i kraft i EU, hvilket betyder, at reglerne for brugen af plantepas ændres. Landbrugsstyrelsen har tidligere udsendt vejledning om brugen af plantepas fra 14. december, og for de virksomheder, som stadig er tvivl, inviterer vi hermed til webinarer om plantepasreglerne.

Her kan du finde vores tidligere udsendte vejledning om brugen af plantepas fra 14. december.

På webinarerne vil Landbrugsstyrelsen først holde oplæg og efterfølgende vil det være muligt for deltagerne at stille spørgsmål.

Webinarer – hvor og hvornår?

Der er planlagt 3 datoer for webinarerne.

Du kan tilmelde dig webinarerne på følgende datoer kl. 13-14:
den 10. december 2019
den 11. december 2019
den 12. december 2019

Webinarerne gennemføres, hvis der er minimum 10 deltagere pr. webinar.

Det er gratis at deltage, og webinarerne kommer til at foregå via Skype (download Skype her: https://www.skype.com/da/get-skype/).

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig et webinar ved at skrive en mail til planter@lbst.dk med navn, e-mail, navn på virksomheden, og hvilken dato du ønsker at deltage. Du modtager efterfølgende en e-mail med indkaldelse til valgte webinar, hvori der vil være et link, som benyttes til at koble på webinaret via Skype.

Du er selvfølgelig altid velkomne til at skrive eller ringe ved spørgsmål vedrørende regler om plantepas.