5,2 milliarder kroner på vej til danske landmænd

I disse dage ruller der i alt 5,2 milliarder kroner ind på bankkontoen hos danske landmænd i grundbetaling og grøn støtte. Dermed har Landbrugsstyrelsen nået udbetalingsmålet på 90 procent.

Publiceret 4. december 2018

Landbrugsstyrelsen har nu udbetalt grundbetaling og grøn støtte til 93 procent af ansøgerne. Dermed er vi lige som tidligere år foran i forhold til målet om at udbetale til 90 procent af ansøgerne pr. 15. december. I alt har 37.879 søgt om grundbetaling og grøn støtte.

”Jeg er godt tilfreds med, at vi når vores udbetalingsmål før tid til gavn for vores kunder. Det er lykkedes os at komme mål i en tid med mange forandringer, og det er et udtryk for, at udbetalingen af grundbetaling en af vores største prioriteter. Vi ved, hvor vigtig den er for landmændene, især i et år hvor de har været hårdt ramt af tørke,” siger direktør i Landbrugsstyrelsen, Jette Petersen.

Det næste vigtige mål er 31. januar, hvor mindst 97 procent af ansøgerne skal have udbetalt deres støtte.

Se mere om, hvordan vi udbetaler her

Læs om, hvordan du ser en status for din udbetaling

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til mail@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte vores pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Landbrugsstyrelsen arbejder for at skabe værdi for landbruget på et bæredygtigt grundlag. Igennem tilskud, regulering og kontrol sætter vi rammerne for et konkurrencedygtigt erhverv, hvor vækst og arbejdspladser gavner hele landet.